NAŠE USLUGE

Primarna djelatnost firme Kolinvest je visokogradnja-izvođenje građevinsko-zanatskih radova. Usluge koje pružamo mogu se svrstati u tri ključne oblasti uključujući: • Izgradnju novih objekata • Rekonstrukciju objekata • Adaptaciju objekata

IZGRADNJA NOVIH OBJEKATA
Kolinvest je do sada izgradio 280 novih objekata u Bosni i Hercegovini. Izgradnja novih objekata podrazumijeva veće i manje objekte kao što su kuće za povratnike i kuće socijalno ugroženog stanovništva, vikend kuće i vile za stanovanje. Izgradnja novih objekata se sastoji od svih građevinsko-zanatskih radova koji su potrebni da bi jedan objekat bio u cjelosti završen (ključ u ruke).

REKONSTRUKCIJA OBJEKATA
Kolinvest je do sada uradio rekonstrukciju 340 objekata. Rekonstrukcija objekata su faze radova gdje se jednim dijelom vrši rušenje i dogradnja na objektu, zatim statičko učvršćivanje objekta i ostali građevinsko zanatski radovi koji se obavljaju da bi se završio projekat i da bi bio useljiv.

ADAPTACJA OBJEKATA
Kolinvest je do sada adaptirao 220 objekata. Adaptacija objekata su radovi koji obuhvataju unutrašnje uređenje postojećih zidova, stropova i podova kao fini radovi da bi projekat bio useljiv.

MI GRADIMO ZA VAS

280+

NOVIH OBJEKATA

340+

REKONSTRUKCIJA

220+

ADAPTACIJA

21+

GODINA ISKUSTVA
TOP